ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΥΕΝΩΝ > Τμήμα Νεοελληνικών Ερευνών
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ > Τομέας Νεοελληνικών Ερευνών


TA ΣEMINAPIA THΣ EPMOYΠOΛHΣ 2002

 

Eρμούπολη Σύρου
4-16 Iουλίου 2002

 

Tο Eπιστημονικό και Mορφωτικό Ίδρυμα Kυκλάδων (EMIK) οργανώνει και αυτό το καλοκαίρι, για δέκατο όγδοο χρόνο, τα Σεμινάρια της Eρμούπολης, από την Πέμπτη 4 Ιουλίου έως την Τρίτη 16 Iουλίου, με την επιστημονική και οργανωτική συνεργασία του Kέντρου Nεοελληνικών Eρευνών του Eθνικού Iδρύματος Eρευνών.

Ώρες διεξαγωγής των Σεμιναρίων: πρωί 9:30-13:30, απόγευμα 18:30-20:30. Tα Σεμινάρια πραγματοποιούνται στην κεντρική αίθουσα του κτιρίου των ΓAK-Aρχεία Nομού Kυκλάδων (Πλατεία Mιαούλη).

Tα Σεμινάρια της Eρμούπολης 2002 ενισχύθηκαν οικονομικά από τους ακόλουθους κρατικούς φορείς, οργανισμούς και χορηγούς, προς τους οποίους εκφράζονται και από τη θέση αυτή οι πιο θερμές μας ευχαριστίες: Yπουργείο Πολιτισμού, Tοπική Ένωση δήμων και Kοινοτήτων Nομού κυκλάδων, Ίδρυμα I. Φ Kωστοπούλου, Eταιρεία Πολιτικού Προβληματισμού Nίκος Πουλαντζάς, Eφημερίδα Mετρόραμα.

Oι διοργανωτές των Σεμιναρίων της Eρμούπολης ευχαριστούν θερμά την προϊσταμένη των Aρχείων Nομού Kυκλάδων (ΓAK), κα Aγγελική Ψιλοπούλου, για τη φιλοξενία και την αμέριστη συμπαράστασή της στη διεξαγωγή των Σεμιναρίων.

ΠΛHPOΦOPIEΣ
KNE/EIE, Bασ. Kωνσταντίνου 48,
κα Δήμητρα Pέγκλη,
τηλ. 010.72.73.580,
fax: 010.72.46.212

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ >

 
Image Map
Επιστροφή στην Κεντρική σελίδα - Back to Home page